BL-döntő: felfoghatatlan összeg a legdrágább jegyért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.27. 10:11
Szombat este útjára indul a labda a Bajnokok Ligája döntőjében, amelyben két év után ismét a Real Madrid és az Atlético Madrid csap össze a milánói San Siróban. Az utolsó, még elérhető belépőjegyekért elképesztő összegeket fizetnek ki egyes szurkolók.

A goal.com egy magánemberek közötti jegyárusítást segítő cég adatait felhasználva közölte, hogy a legnagyobb összeg idén, amelyet egy BL-döntőre szóló belépőért kifizettek az oldalon, 9879 angol font, tehát több mint 4 millió magyar forint volt. A még elérhető BL-döntős belépők átlagos ára jelenleg 1500 font (600 ezer forint) körül mozog. legnagyobb összeg idén, amelyet egy BL-döntőre szóló belépőért kifizettek az oldalon, 9879 angol font, tehát több mint 4 millió magyar forint volt. A még elérhető BL-döntős belépők átlagos ára jelenleg 1500 font (600 ezer forint) körül mozog.

Egy évvel ezelőtt 8704 font volt a csúcs, ezt idén vastagon megdöntötték.

A spanyol Cuatro riportjában három mexikói férfi ismerte el, hogy fejenként 7-7 ezer eurót (2.2 millió forintot) fizettek a BL-döntőre szóló jegyekért. Érdemes figyelni a középen álló férfi arckifejezését, amikor szóba kerül a belépő ára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik