BL: Díaz percekig magyarázta a Benfica taktikáját, de egy szót sem értettem – Klopp

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.05. 10:07
null
Jürgen Klopp – szokásához híven – vicces kedvében volt a sajtótájékoztatón (Fotó: AFP)
A Liverpool a Benficával méri össze erejét a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A párosítás első mérkőzését megelőző sajtótájékoztatón a liverpooliak menedzsere, Jürgen Klopp – szokásához híven – vicces kedvében volt: elmondta, hogy a télen az FC Portótól átigazolt Luis Díaz tíz percig magyarázta neki, hogyan kell legyőzni a szintén portugál Benficát, de a nyelvi nehézségek miatt egy kukkot sem értett belőle.

 

„Tíz percig magyarázta a Benfica taktikáját, de egy szót sem értettem belőle – mondta viccesen Jürgen Klopp, aki komolyra fordította a szót, és elmondta: habár több játékosuk, köztük Diogo Jota és Luis Díaz is szerzett tapasztalatot a portugál élvonalban, a megszokott módon készülnek ellenfelük játékából, nincsen szükségük belső történetekre.

A német szakember hozzátette: „Minőségi, tapasztalt játékosokból áll a Benfica kerete. Túlteljesítettek a Bajnokok Ligájában, hiszen mindenki az Ajax győzelmére számított az előző fordulóban. Érdekes kihívás előtt állunk. Boldog vagyok és nagyon várom.”

A Benfica vezetőedzője, Nélson Veríssimo úgy gondolja, 50 százalék az esélyük a Liverpool ellen. Felhívta az ellenfél figyelmét arra, hogy a „12. játékossal”, a nézőkkel is számolnia kell.


BAJNOKOK LIGÁJA, NEGYEDDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
21.00:
Manchester City (angol)–Atlético Madrid (spanyol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
21.00: Benfica (portugál)–Liverpool (angol) (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik