BL: Hogy fütyültek a nézők? Továbbjutottunk, nem? – Benítez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.03. 23:50
null
A PSG jól játszott, de a Real Madrid nyert (Fotó: Action Images)
Nem kevés szerencsével, egyetlen góllal nyert a Real Madrid odahaza a PSG ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának negyedik körében, és ezzel a sikerrel máris továbbjutottak a spanyolok. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!

„Rosszul érzem magam most: kivételesen jó meccset játszottunk, amelyen mindent jól tettünk, mégis veszítettük – mérgelődött a nagy elánnal játszó egykori realos Ángel Di María, aki egy alkalommal a lécet is megdöngette szabadrúgásával. – Csapatom most megmutatta, hogy tud küzdeni, harcolni, viszont az ellenfélé lett a három pont. Jó érzés volt visszatérni egykori klubomhoz, különleges élmény, és nagyon jó volt találkozni az egykori csapattársakkal.”

„Ebben az idényben még egyszer sem futballoztunk ilyen jól, elképesztően teljesítettünk, de egy hiba miatt megbűnhődtünk. Tízszer jobban játszottunk, mint a Real, így kell folytatnunk később is” – tette hozzá a szélső.

„Jó mérkőzés volt, sok történéssel és győzelemmel, így van mire reflektálnunk a végén – nyilatkozta Sergio Ramos, a hazaiak védője. – Ilyen a futball, néha meg kell küzdeni minden pontért, minden kis gólocskáért, és nem mindig nyersz, bármennyire is akarod. A meccs nagyobb részében nem mi birtokoltuk a labdát, igen veszélyes, jó csapat a PSG, és jobban teljesített, mint odahaza. Ennek ellenére elégedettnek kell lennünk, mert megszereztük a három pontot, de van még hová fejlődnünk. Gratulálok csapatomnak, büszke vagyok játékostársaimra. A megsérült Marcelónak, aki mostanában élete legjobb formájában van, a legjobbakat kívánom, remélem, sérülése nem komoly, hamar felépül.”

Ramos megjegyezte, hogy Párizsban sokkal jobban futballoztak, és ott csak egy pontot kaptak, Madridban ellenben a rosszabb teljesítmény jutalma három lett.

„Nem oda akartam rúgni a labdát, szerencsém volt” – vallotta meg őszintén a győztes gól szerzője, Nacho.

„Nagyon boldog vagyok, hiszen jó ellenfelet győztünk le, még ha csak szenvedve is, ráadásul továbbjutottunk a csoportból – értékelt a hazaiak mestere, Rafael Benítez. – Javult csapatom játéka a két héttel ezelőttihez képest, ennek kulcsa a sok munka és az elszántság. Az első félidőben keveset volt nálunk a labda, de aztán javítottunk ezen is, és sokat lendít majd együttesem futballján, ha visszatérnek a sérültek. Akik vannak szép számmal, ám ez elkerülhetetlen, hiszen rengeteg mérkőzést kell vívnunk. Hogy fütyültek a nézők? Továbbjutottunk, nem?”

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 4. FORDULÓ

A-CSOPORT
Real Madrid–Paris Saint-Germain 1–0 (Nacho 35.)
Sahtar Doneck–Malmö FF 4–0 (Hladkij 29., Srna 48. – 11-esből, Eduardo 55., Alex Teixeira 73.)

 

AZ A-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Real Madrid 4 3 1 0 7–0 +7 10
2. Paris SG 4 2 1 1 5–1 +4 7
3. Sahtar Doneck 4 1 0 3 4–8 –4 3
4. Malmö 4 1 0 3 1–8 –7  

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik