BL, D-csoport: nem született gól a Frankfurt–Spurs meccsen

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.10.04. 22:53
null
Kane és társai nem szereztek gólt Frankfurtban (Fotó: AFP)
Az Eintracht Frankfurt gól nélküli döntetlent játszott a Tottenham Hotspurrel a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának 3. fordulójában.

 

A Frankfurtnak és a Tottenhamnek egyaránt három pontja volt az összecsapás előtt, így nagy lépést tehetett volna a továbbjutás felé az a csapat, amelyik megszerzi mind a három pontot.

Az első félidőben inkább az angolok veszélyeztettek, Harry Kane, Szon Hung Min és Ivan Perisic is próbálkozott lövéssel, a kaput azonban nem sikerült eltalálnia az angol csapatnak. Az első félidő hosszabbításában a hazaiak felhördültek, hiszen tizenegyesgyanús esetnél Daniele Orsato bíró a VAR segítségét kérte, ám nem ítélt büntetőt az Eintrachtnak.

A fordulás után sem változott sok minden, az angolok az egész meccsen képtelenek voltak eltalálni a kaput, ám a Frankfurt sem volt igazán veszélyes, így nem lehetett más a vége, mint gól nélküli döntetlen.

Ez azt jelenti, hogy a Marseille-ben elszenvedett 4–1-es vereség ellenére továbbra is a Sporting CP áll a D-csoport élén, a Tottenham a második.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
3. FORDULÓ
D-CSOPORT

Eintracht Frankfurt (német)–Tottenham Hotspur (angol) 0–0
KORÁBBAN
Olympique Marseille (francia)–Sporting CP (portugál) 4–1 (A. Sánchez 13., Harit 16., Balerdi 28., Mbemba 84., ill. Trincao 1.)

A D-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Sporting CP 3 2
1 6–4 +2 6
2. Tottenham 3 1 1 1 2–2 0 4
3. Eintracht Frankfurt 3 1 1 1 1–3 –2 4
4. Marseille 3 1
2 4–4 0 3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik