BL: Crouch felemlegetett egy idiótát – a legjobb reakció a sorsolásra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 20:43
null
Crouch piros lapot kap a Real Madrid ellen – a Spurs ezt követően összeomlott (Fotó: AFP)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 2017–2018-as főtábláján a H jelű csoport ígérkezik a legkeményebbnek: a címvédő spanyol Real Madrid, a német Borussia Dortmund és az angol Tottenham Hotspur egyaránt ebbe került, a ciprusi APOEL-nek aligha osztanak lapot. A sorsolásra jött egy rakás sablonos reakció, az igen jó humorú angol égimeszelő, Peter Crouch viszont ellopta a show-t két mondattal.

„A Spursnek a Real Madrid jutott. Ha nem küldenek ki tőle korán egy idiótát, akkor remek esélyei vannak” – twittelte Crouch. Idiótán természetesen saját magát értette, mivel 2011 tavaszán 14 perc alatt begyűjtött két ritka ostoba szabálytalanságért két sárga lapot. A Spurs ezt követően 4–0-ra elveszítette a negyeddöntő első mérkőzését, majd Londonban is kapitulált (0–1).




A Real Madridot a sorsoláson igazgatóként képviselő Emilio Butragueno már jóval sablonosabban reagált.

„A Bajnokok Ligája mindig nehéz, de mi vagyunk a címvédők, és mindig rendkívül motiváltan indulunk csatába. Nem lesz könnyű csoport – tisztában vagyunk azzal, hogy tíz rossz percért nagyon drágán megfizethetünk. A Dortmunddal már van tapasztalatunk, és igen kemény ellenfélnek bizonyult. A Tottenham a Premier League egyik legjobb csapata, az APOEL pedig minden ellenfélnek sok gondot okozhat" – vélekedett.

A Borussia ügyvezetője, Hans-Joachim Watzke nem sokat kertelt.

Egyértelműen ez a legnehezebb csoport, de voltunk már ilyen helyzetben, s akkor megnyertük a négyesünket. A hősök ilyenkor születnek” – nyilatkozta a monacói sorsolás után.

„A Real Madrid tisztán favoritja a kvartettnek, a Tottenhammel viszont egy szinten vagyunk” – így a dortmundi vezetők részéről még a sportigazgató Michael Zorc.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik