BL: Casillast méltatta a Juventus argentin csatára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.13. 20:31
Paulo Dybala a Juventus labdarúgócsapatának csatára a keddi Porto elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt adott nyilatkozatában az ellenfél spanyol kapusát, Iker Casillast méltatta, valamint csapattársának, Gianluigi Buffonnak is kiosztott néhány dicséretet.

„Tisztelem Casillast, egy legendás kapus. Csodálatos dolog, amit elért a Real Madriddal és a spanyol válogatottal – mondta Dybala az O Jogónak. – A kora ellenére meghatározó alakja a Portónak is. Természetesen szeretnék neki betalálni, hiszen a gólszerzés a munkám. Különleges lenne egy ilyen szintű kapusnak bevenni a kapuját.”„Tisztelem Casillast, egy legendás kapus. Csodálatos dolog, amit elért a Real Madriddal és a spanyol válogatottal – mondta Dybala az O Jogónak. – A kora ellenére meghatározó alakja a Portónak is. Természetesen szeretnék neki betalálni, hiszen a gólszerzés a munkám. Különleges lenne egy ilyen szintű kapusnak bevenni a kapuját.”

Casillas méltatása után csapattársára, Gianliugi Buffonra is kitért az argentin csatár.

„Óriási élmény nap mint nap Buffonnal edzeni. Nehéz szavakba önteni, de mintha a csapatunk pillére lenne, aki nagy befolyással van a mindennapjainkra” – beszélt Dybala az olasz kapusról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik