BL: Busquets lemaradhat az FTC elleni meccsről

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.11.15. 17:12
null
Sergio Busquets lemaradhat a budapesti mérkőzésről (Fotó: AFP)
Kisebb térdsérülést szenvedett Sergio Busquets a spanyol labdarúgó-válogatott Svájc elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésén (1–1). Elképzelhető, hogy a Barcelona középpályása így lemarad a Ferencváros elleni budapesti Bajnokok Ligája-találkozóról.

A világ- és Európa-bajnok játékost a 73. percben le kellett cserélni, az első teszteredmények szerint a bal térdében meghúzódott a belső oldalszalag. A meccs óta nem is edzett a társaival, hétfőn Sevillában MRI-vizsgálat vár rá. A spanyol As szerint várhatóan három hétig nem léphet pályára.

Ha ez beigazolódik, a 120-szoros válogatott futballista nemcsak a spanyol válogatott Németország elleni Nemzetek Ligája-meccséről marad le, hanem a Barcelona legalább négy fellépéséről is, közte az Atlético Madrid és az Osasuna elleni bajnokiról, illetve a Dinamo Kijev és a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésről – utóbbit december 2-án rendezik a Puskás Arénában.

Card

NEMZETEK LIGÁJA
5. FORDULÓ
A-DIVÍZIÓ
4. CSOPORT

Svájc–Spanyolország 1–1 (1–0)
Bázel,
St. Jakob-Park, zárt kapuk mögött. V: Collum (skót)
Svájc: Sommer – E. Fernandes, Elvedi, Akanji, R. Rodríguez – Shaqiri (D. Sow, 73.), G. Xhaka, Freuler, Zuber (Steffen, 73.) – Embolo (Mehmedi, 90+1.) – Seferovic (Omeragic, 84.). Szövetségi kapitány: Vladimir Petkovic
Spanyolország: Simón – S. Roberto, S. Ramos, P. Torres, Reguilón – S. Busquets (Koke, 73.), Fabián (Morata, 56.), Merino (Gerard Moreno, 80.) – Ferran Torres, Olmo (Canales, 73.), Oyarzabal (Adama Traoré, 73.). Szövetségi kapitány: Luis Enrique
Gólszerző: Freuler (28.), ill. Gerard Moreno (89.)
Kiállítva: Elvedi (79.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik