BL: a Villarreal edzője szerint ők ajándékozták a győzelmet a Napolinak

Vágólapra másolva!
2011.09.28. 00:17
A labdarúgó Bajnokok Ligája keddi programjának egyik csúcsmérkőzését Münchenben vívták: a 2. forduló keretében a Bayern München a Manchester Cityt fogadta az A-csoportban, Kassai Viktor játékvezetése mellett. A csoport másik találkozóján is 2–0-s hazai siker született, a Napoli győzte le ilyen különbséggel a Villarrealt.

„Nagy árat fizettünk azért, hogy kétszer egymás után gólt ajándékoztunk az ellenfélnek. Egyébként jól futballoztunk, nem érdemeltünk vereséget. Ha három évig játszunk, akkor sem rúgnak gólt nekünk az olaszok... A továbbjutási esélyeinket nem vesztettük még el, célunk a második hely megszerzése" – morgott a lefújás után Juan Garrido, a Villarreal edzője.Juan Garrido, a Villarreal edzője.

Kollégája, a Napoli-mester Walter Mazzarri sem volt éppen elégedett.

„Sokan azt mondják, a kontrákra rendezkedünk be, hiszen az ellenfél sokszor hatvan-hetven százalékban birtokolja a labdát. Ez nem mindig tudatos, de a második félidőben ma nagyon mérges voltam, amikor játékosaim túl sok kockázatot vállaltak. Ha szépít az ellenfél, akkor nehézzé vált volna a mérkőzés. Játékosaim a csapat érdekeit sajátjaik elé helyezték, ezért büszke vagyok rájuk. Mindig azt kérem tőlük, hogy tartsák be a taktikai utasításokat. Attól félek egyébként, hogy Edinson Cavani mellett Salvatore Aronica is kidőlt sérülés miatt."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik