BL: Kádárék bajban, a kiállítás után simán nyert a Basel

Vágólapra másolva!
2015.07.29. 22:37
Hazai pályán szenvedett vereséget a Lech Poznan a Baseltől a Bajnokok Ligája selejtező harmadik fordulójának első mérkőzésén. Kádár Tamás kezdő volt és sárga lapot kapott, Lovrencsics Gergő a 75. percben állt be, Holman Dávid nem volt a keret tagja.

A Basel a 34. percben megszerezte a vezetést, két perccel később azonban egyenlített a Lech Poznan. A 66. percben emberhátrányba kerültek a lengyelek, Tomasz Kedziora a tizenhatoson belül szabálytalankodott, a megítélt büntető azonban kimaradt. A svájciak így is előnnyel várják a visszavágót, ugyanis a hátralévő időben kétszer is betaláltak.Basel a 34. percben megszerezte a vezetést, két perccel később azonban egyenlített a Lech Poznan. A 66. percben emberhátrányba kerültek a lengyelek, Tomasz Kedziora a tizenhatoson belül szabálytalankodott, a megítélt büntető azonban kimaradt. A svájciak így is előnnyel várják a visszavágót, ugyanis a hátralévő időben kétszer is betaláltak.

A Steaua Bucuresti 1–1-es döntetlent játszott a Partizan Beograddal, a Rapid Wien 2–2-est az Ajaxszal, a hazai csapat emberhátrányban egyenlített. A Celtic 1–0-ra legyőzte a Qarabagot.

A kazah Asztana (melynek tagja Foxi Kethevoama, az Újpest és a Kecskemét korábbi támadója is) 0–0-s döntetlent játszott Finnországban a HJK-val. Az osztrák Salzburg hazai pályán 2–0-ra nyert a svéd Malmővel szemben.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, HARMADIK FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
BAJNOKI ÁG

HJK (finn)–FK Asztana (kazah) 0–0
Red Bull Salzburg (osztrák)–Malmö FF (svéd) 2–0
(Ulmer 51., Hinteregger 89.)
Steaua Bucuresti (román)–Partizan Beograd (szerb) 1–1 (Varela 81., ill. Vulicsevics 62.)
Celtic (skót)–Qarabag (azeri) 1–0
(Boyata 82.)
Lech Poznan (lengyel)–FC Basel (svájci) 1–3 (Thomalla 36., ill. Lang 34., Janko 77., Calla 92.)

NEM BAJNOKI ÁG
Rapid Wien (osztrák)–Ajax (holland) 2–2 (Kainz 48., Beric 76., ill. Klaasen 25., 43.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik