BL: a Real és az Everton korábbi sztárja a Liverpoolnak szurkol a döntőben

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.11. 12:37
null
James nem korábbi csapatáért szorít majd a BL-döntőben (Fotó: AFP)
A Real Madrid és az Everton labdarúgócsapatának korábbi támadó középpályása, James Rodríguez azt szeretné, ha a Liverpool nyerné a Bajnokok Ligája döntőjét.


A Liverpool május 28-án küzd meg a Real Madriddal Párizsban a Bajnokok Ligája döntőjében. Bár James Rodríguez hat évig volt a királyiak játékosa, a Liverpoolnak szurkol majd a fináléban.

„Azt szeretném, hogy a Liverpool nyerje meg a Bajnokok Ligáját. Sok barátom van a Realban, és nem könnyű ellenük szurkolnom, de Luis Díaz miatt az angol csapatért szorítok most” – mondta James Rodríguez.

Rodríguez válogatottbeli csapattársa januárban 37 millió fontért szerződött a Portóból a Liverpoolba, s eddig nagyszerű igazolásnak bizonyult – 22 mérkőzésen öt gólja és négy gólpassza van Jürgen Klopp együttesében.

James Rodríguez nyilatkozata minden bizonnyal nem lesz népszerű a Real Madrid-szurkolók körében. A kolumbiai válogatott támadó középpályás 2014 és 2020 között 125 mérkőzésen 37-szer volt eredményes madridi színekben. Zinédine Zidane irányítása alatt nem kapott sok lehetőséget a bizonyításra, előbb a Bayern Münchenben játszott kölcsönben, majd ingyen az Evertonhoz került.

Rodríguez 2021 szeptemberében hagyta el a Goodison Parkot a katari al-Rajjan kedvéért. A liverpooli kékeknél gyorsan közönségkedvenc lett a 30 éves futballista, ám az első idénye után sérülésekkel bajlódott, s Rafa Benítez érkezése után esélye sem volt a csapatba kerülni.

Még az Everton játékosa volt, amikor egy live stream alkalmával elismerte, fogalma sincs arról, ki ellen lép pályára együttese a következő fordulóban – ekkor már a drukkerek is ellene fordultak.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik