BL: A PSG-nek jó esélye van a Barcelona ellen - Papin

Vágólapra másolva!
2013.03.17. 15:11
Jean-Pierre Papin, a 2009-ben visszavonult francia labdarúgó a Le Parisiennek nyilatkozva elmondta: szerinte a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Paris Saint-Germainnek jó esélye van a továbbjutásra a Barcelona ellen, azonban nem mindenki ilyen derűlátó a sorsolás ismeretében.

„Ha azt hiszik, hogy a PSG-nek nincs esélye a Barcelona ellen, egyszerűen magukat csapják be” – nyilatkozta az ötvennégyszeres francia válogatott Papin.

Az 1991-ben aranylabdát nyert Papin pályafutása alatt játszott többek közt a Marseille-ben, a Milanban, és a Bayern Münchenben, majd játékos-pályafutása befejezése után edzői karriert kezdett.

„Ha a Barcelona úgy játszik, mint a Milan elleni visszavágón, akkor is maximum hetven százalék esélyt adok neki a PSG ellen. A nagy játékosok mindig a nagy mérkőzéseken teljesítenek jól, márpedig a párizsiaknál van egy pár jó játékos.”

Nem mindenki ilyen derűlátó a PSG esélyeit nézve. Rolland Courbis szerint – aki tizennégy évet töltött játékosként a francai bajnokságban – az eltiltását töltő Zlatan Ibrahimovic nélkül semmi esélye a francia csapatnak

„Zlatan nélkül hazai pályán nagyjából egy százalék esélyt adnék a PSG-nek. Különösen, ha újra azt a Barcát látjuk, amely négy nullára megverte a Milant a BL-nyolcaddöntő visszavágóján” – nyilatkozta Courbis.

A PSG a BL-negyeddöntő első mérkőzésén április 2-án fogadja a Barcelonát a Parc des Princes-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik