BL: a német szurkolók 49 év után álltak bosszút az Interen

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.12.01. 18:26
Egybehangzó olasz lapértesülések szerint a Borussia Mönchengladbach szurkolói az éjjel mindent megtettek azért, hogy az Inter játékosai ne alhassanak a két csapat kedd esti Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt.

Az La Gazzetta dello Sport helyszíni beszámolója szerint a Gladbach drukkerei kiderítették, melyik szállodában éjszakáznak az Inter futballistái, és hajnali négy órakor tűzijátékkal és petárdákkal ébresztették fel őket. és hajnali négy órakor tűzijátékkal és petárdákkal ébresztették fel őket.

A műsor kereken öt percig tartott, majd még utána néhányszor újrakezdődött, biztos, ami biztos.

A szétpofozott Inter kólával jutott tovább
BŐVEBBEN AZ 1971-ES BALHÉRÓL ITT!

A német Kicker biztos benne, ez volt a bosszú az 1971-es balhé miatt, amikor az olasz szurkolók kólásüvegeket dobáltak a pályára a Mönchengladbach elleni BEK-meccsen.

Emiatt félbe kellett szakítani a találkozót, amelyen amúgy a (nyugat)németek vezettek 7–1-re.

Végül úgy döntöttek, a meccset teljes egészében újra kell játszani, a második találkozót pedig az Inter nyerte meg – köszönhetően a szabálytalan szurkolóinak.

Card

Hogy a német szurkolók biztosra menjenek abban, hogy mindenki megérti a célzást, a szálloda előtti nagy műsor után üres kólásüveget szórtak szét, és kifeszítettek egy molinót, amelyen a Coca-Cola szlogenje olvasható: „Things go better with Coke”, vagy ahogy Magyarországon használták: „A dolgok jobban mennek egy kólával!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik