BL: a frankfurti szurkolók nem vásárolhatnak jegyet a nápolyi visszavágóra

Vágólapra másolva!
2023.03.07. 13:40
null
Frankfurti szurkolók a két csapat első meccsén (Fotó: Getty Images)
Nem vásárolhatnak jegyet az Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának szurkolói a Napoli elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharc jövő szerdai, olaszországi visszavágójára.

 

A Frankfurt kedden jelentette be, hogy az európai szövetségen (UEFA) keresztül értesült a döntésről, miszerint az olasz belügyminisztérium határozata alapján a Napoli nem adhat el jegyeket a német drukkereknek.

A frankfurti egyesület egyelőre várja a döntés részleteit, a találkozóra mintegy 3000 szurkoló kísérte volna el a csapatot.

A párharc első felvonását Németországban magas kockázatú mérkőzésnek nyilvánították, ezzel együtt is összecsaptak egymással a két együttes szurkolói. A találkozót az olasz listavezető vendégek nyerték 2–0-ra.

Az Eintracht az elmúlt évtizedek legjobb szereplését nyújtja, tavaly Európa-ligát nyert, a Rangers elleni, sevillai kupadöntőre több tízezer fanatikus kísérte el, holott a stadionba csak tízezer német nézőnek volt jegye. Emellett emlékezhetünk az FC Barcelona elleni spanyolországi mérkőzésre is, ahol német szurkolókkal volt tele a lelátó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik