BL: a Fradi elleni meccsen visszatérhet a Young Boys első számú kapusa

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.24. 09:40
null
David von Ballmoos (Fotó: AFP)
Svájci lapértesülés szerint kedd este David von Ballmoos kap lehetőséget a Young Boys kapujában az FTC elleni Bajnokok Ligája-párharc visszavágóján.

 

A berni együttes múlt szerdán hazai pályán 3–2-re legyőzte a Ferencvárost. A svájciak kapuját akkor a 34 éves Guillaume Faivre védte.

A Blick úgy tudja, bár Faivre teljesítményével elégedett volt a Young Boys szakmai stábja, a combsérüléséből felépült Von Ballmoos nevével kezdődik majd a vendégcsapat összeállítása kedd este.

A 26 éves futballista a 2017–2018-as idény óta alapembere a Young Boysnak, amellyel négy bajnoki címet nyert. Von Ballmoos az előző idényben 43 tétmérkőzésen összesen negyven gólt kapott, 19 kapott gól nélküli meccse volt. Az idei BL-selejtezőben három találkozójából egyet úszott meg kapott gól nélkül.

A svájci újság cikke megemlíti, Von Ballmoos 2018-ban kulcsszereplő volt a Dinamo Zagreb elleni playoffkörös párharcban, amelyet sikerrel vett a Young Boys, így története során először bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, PLAYOFF
VISSZAVÁGÓ
BAJNOKI ÁG
Kedd, 21.00:
Ferencváros–Young Boys (svájci) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 2–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik