BL, A-csoport: Icardi meglőtte első gólját, győzött a PSG

Vágólapra másolva!
2019.10.01. 22:53
null
Továbbra is százszázalékos a PSG (Fotó: AFP)
A PSG Mauro Icardi góljával idegenben 1–0-ra legyőzte a török Galatasarayt a labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjának 2. fordulójában.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
A-CSOPORT

Galatasaray–PSG 0–1 (Icardi 52.)
KORÁBBAN

Real Madrid–FC Bruges 2–2 (Sergio Ramos 55., Casemiro 85., ill. Dennis 9., 39.)

Kylian Mbappé már ott volt a kispadon, viszont Neymar eltiltás, Edinson Cavani pedig sérülés miatt nem léphetett pályára Törökországban a párizsi csapat sztártriójából, így Sarabia, Icardi, Di Mária hármassal állt fel Thomas Tuchel csatársora a Galatasaray ellen.

A 11. percben a mérkőzés első nagy helyzete Ángel Di Mária előtt adódott, ám az argentin szélső közeli próbálkozását Fernando Muslera hárítani tudta. A másik oldalon még Jean Michael Serinek volt nagyobb lehetősége az első gól megszerzésére, ám mellé lőtt. Az első félidőt végig uralta a párizsi csapat, de a fölényt nem tudták gólra váltani a játékrészben.

A második félidőben azonban nem váratott sokáig magára az első PSG-gól: Pablo Sarabia passzát Mauro Icardi váltotta gólra, megszerezve első találatát a párizsiak színeiben (0–1).

Pár perccel később a sérüléséből visszatérő Mbappé váltotta az argentin csatárt, aki bő egy órát tölthetett a pályán. A 20 éves francia csillag mellett a kispadon helyet kapó másik támadó, Maxim Choupo-Moting is pályára lépett, ám több gól nem született.

A PSG százszázalékosan, kapott gól nélkül vezeti a csoportját.

AZ ÁLLÁS
1. Paris SG 2 2 4–0 +4 6
2. FC Bruges 2 2 2–2 0 2
3. Galatasaray 2 1 1 0–1 –1 1
4. Real Madrid 2 1 1 2–5 –3 1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik