BL, A-csoport: Agüero készenlétben, Mancini a múlt nehézségein mereng

Vágólapra másolva!
2011.10.18. 11:23
Sergio Agüero kihagyta a Manchester City hét végi angol bajnoki mérkőzését, ám a Villarreal elleni kedd esti labdarúgó Bajnokok Ligája-találkozón vélhetően már pályára lép.

„Folyamatosan javul az állapota, s majd meglátjuk, elég fitt-e ahhoz, hogy kezdjen, vagy tanácsosabb egyelőre a kispadra ültetni" – mondta Roberto Mancini, a City menedzsere, akinek feltétlenül szüksége lenne az argentin gólvágóra a gárda e heti fellépésén.

„Fontos, hogy megfelelően összpontosítsunk a Villarreal ellen, mert ha nem nyerünk, nagyon nehéz lesz továbbjutnunk – utalt a keddi mérkőzés esetleges kellemetlen következményeire az olasz szakvezető. – Négy meccs vár még ránk, ezeken sok minden megtörténhet. Emlékszem, a Lazióval annak idején megnyertük az első kettőt, mégsem jutottunk tovább. Az Interrel is mindig megszenvedtünk a továbbjutásért, de végül mindig sikerrel jártunk. Egy szó, mint száz, a célunk most is ugyanaz: eljutni az egyenes kieséses szakasz februári rajtjáig."

Agüero tehát elvileg bevetésre kész, Mario Balotelli eltiltása ellenben még nem járt le, ő nem játszhat. A Villarreal legnevesebb hiányzója a műtét után lévő Nilmar, de nem játszhat Ángel López, Javier Camunas és Marcos Senna sem.

„Fikarcnyi esélyt sem adnak nekünk, ezért mindenképpen szeretnénk megmutatni, hogy nekünk is vannak topfutballistáink – nevezett meg egy speciális motivációs tényezőt Juan Carlos Garrido, az angol földön a közelmúltban rendre gólképtelennek, mégis kemény ellenfélnek bizonyuló Villarreal szakvezetője. – Bátran kell játszanunk, még ha a City ellen nehéz is lesz fölényt kiharcolnunk a labdabirtoklásban. Mindegy, meg kell próbálnunk, s nekünk kell irányítanunk a játékot, így hozhatjuk ki magunkból a legtöbbet."

A VÁRHATÓ KEZDŐ TIZENEGYEKET ITT TEKINTHETI MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik