Bayern: Goretzka és Süle aligha játszhat a PSG elleni BL-visszavágón

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2021.04.08. 19:44
null
Leon Goretzka (balról) és Niklas Süle (jobbról) combja egyaránt megsérült (Fotó: AFP)
Hansi Flick szerda este elszenvedte első vereségét a Bayern München vezetőedzőjeként a Bajnokok Ligájában, miután együttesével hazai pályán 3–2-re kikapott a Paris Saint-Germaintől; ráadásul valószínűleg a meccsen megsérülő Leon Goretzkára és Niklas Sülére sem számíthat a jövő héten esedékes visszavágón.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Bayern München játékosát, Goretzkát a 33. percben, Sülét pedig a 42.-ben kellett sérülés miatt lecserélni a PSG ellen hazai pályán 3–2-re elveszített Bajnokok Ligája-negyeddöntő „odavágóján”.

„Mindketten izomsérülést szenvedtek – idézte Hansi Flick vezetőedző mérkőzés utáni nyilatkozatát a Bild. – Valószínűleg a hétvégén, az Union Berlin elleni Bundesliga-mérkőzésen sem számíthatunk rájuk, de a vizsgálatok után okosabbak leszünk.″

A német portál úgy tudja, Süle izomrostszakadást szenvedett a combjában, és Goretzka is ugyanott húzódott meg. Előbbi felépülése két-három hétbe is beletelhet. A Bild szerint utóbbi esetében van még némi remény arra, hogy jövő kedden, az este 9-kor kezdődő BL-visszavágón pályára lépjen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik