Barcelona: megtelik a Camp Nou – minden jegy elkelt a Real Madrid elleni női meccsre

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.01.19. 12:44
null
Megtelik a Camp Nou a Real Madrid elleni női BL-mérkőzésre (Fotó: fcbarcelona.com)
Minden jegy elkelt az FC Barcelona női labdarúgócsapatának Real Madrid elleni hazai Bajnokok Ligája-negyeddöntőjére, amelyre a Camp Nouban kerül sor március 30-án – jelentette be a katalán klub a hivatalos honlapján.

 

A múlt hét elején számoltunk be arról, hogy az FC Barcelona értesítette az európai szövetséget (UEFA), a Real Madrid elleni negyeddöntős párharc hazai visszavágóját a Johan Cruyff Stadion helyett a csaknem 100 ezer néző befogadására alkalmas Camp Nouban kívánja megrendezni.

Gyors ütemben fogytak a jegyek, az első két-három napban 70 ezer belépő talált gazdára, majd két nappal ezelőtt, január 17-én a katalán klub már arról adott hírt a hivatalos felületein, hogy kevesebb mint egy hét alatt mind a 85 ezer jegy elkelt a március 30-i találkozóra. (A párharc első meccsére egy héttel korábban kerül sor Madridban.)


Az FC Barcelona közleménye megjegyzi, az összecsapásra most már csak akkor szabadulhatnak fel belépők, ha az UEFA partnerszervezetei nem tartanak igényt a számukra fenntartott jegyekre.

Érdekesség, hogy a Barca férficsapatának hazai mérkőzéseit átlagosan eddig kevesebb mint 47 ezer néző tekintette meg a helyszínen ebben az idényben.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
Bayern München (német)–PSG (francia)
Juventus (olasz)–Lyon (francia)
Arsenal (angol)–Wolfsburg (német)
Real Madrid (spanyol)–FC Barcelona (spanyol)
AZ ELŐDÖNTŐBEN
Real Madrid (spanyol)/FC Barcelona (spanyol)–Arsenal (angol)/Wolfsburg (német)
Juventus (olasz)/Lyon (francia)–Bayern München (német)/PSG (francia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik