Bajnokok Ligája: a Portónál nem készülnek külön Hulkból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.22. 13:48
Paulo Fonseca, a Porto labdarúgócsapatának vezetőedzője elismeréssel beszélt a Zenit korábbi portói játékosáról, Hulkról, de nem készülnek külön ellene.

A még nyeretlen Zenit a Portóhoz látogat a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, ahhoz a csapathoz, amely egy győzelemmel és egy vereséggel áll két meccs után.

Az összecsapásnak külön pikantériát kölcsönöz, hogy a Zenit egyik legjobbja, Hulk korábban a Portóban remekelt.

„Ő valóban nagyon jól teljesített a Portóban, de ez most semmit nem jelent. Nem készülünk belőle másképp, mint bármelyik ellenfelünkből” – nyilatkozta Paulo Fonseca, a Porto vezetőedzője. A nyáron kinevezett szakvezető hozzátette, hogy mindkét csapat számára fontos párharc ez, valószínűleg ez is dönthet róla, hogy ki jut tovább a G-csoportból.

BAJNOKOK LIGÁJA, G-CSOPORT, 3. FORDULÓ
PORTO (portugál)–Zenit (orosz) 20.45
Porto. Vezeti: Tagliavento (olasz)
A várható kezdőcsapatok:
Porto: Hélton – Danilo, Otamendi, Mangala, Alex Sandro – Defour, Fernando, Lucho González – Varela, J. Martínez, Josué. Vezetőedző: Paulo Fonseca.
Zenit: Lodigin – Anyjukov, Hubocan, Lombaerts, Szmolnyikov – Fajzulin, Satov, Sirokov – Hulk, Kerzsakov, Danny. Vezetőedző: Luciano Spalletti.

AUSTRIA WIEN (osztrák)–ATLÉTICO MADRID (spanyol) 20.45
Bécs. Vezeti: Orsato (olasz)
A várható kezdőcsapatok:
Austria Wien: Lindner – Koch, Rogulj, Ortlechner, Suttner – Holland, Mader – Royer, Stankovic, Jun – Hosiner. Vezetőedző: Nenad Bjelica.
Atlético Madrid: Courtois – Juanfran, Godin, Alderweireld, Insúa – M. Suárez, Gabi – Adrián, Koke, Arda Turán – David Villa. Vezetőedző: Diego Simeone

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik