AS Roma: ünnepeltek a BL-sorsolás után? Zseniális válasz jött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.18. 10:40
Mint arról beszámoltunk, az AS Roma labdarúgócsapata a portugál FC Portót kapta meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében ellenfélnek. Rögtön felröppent a hír, hogy a rómaiak futballistái ennek talán kicsit túlságosan is örültek. Amire aztán a klub is válaszolt…

A sorsolást követően a Sky Italia írt arról, hogy az AS Roma játékosai túlzottan is örültek annak, hogy a legjobb tizenhat közt az egyik leggyengébbnek tartott Portót kapták meg, és akkora volt az öröm, hogy még az edzőközpontból is kihallatszott a futballisták őrjöngése a sorsolást követően.akkora volt az öröm, hogy még az edzőközpontból is kihallatszott a futballisták őrjöngése a sorsolást követően.

Ha valamit megtanulhattunk az AS Roma közösségi oldalairól az utóbbi években, az az, hogy ezeket a pletykákat garantáltan nem hagyják szó nélkül. Most sem tették.

AS Roma English on Twitter

Pretty hard for the players to scream in celebration when the squad isn't even at Trigoria today... A late contender for the Didn't Happen of the Year Awards? #DHOTYA2018 https://t.co/hchliU2ayc

„Elég nehéz lett volna a játékosoknak ordítani örömükben, mikor a csapat ma nincs is a trigoriai edzőközpontban. Egy késői nevező a »Az év legnagyobb eseménye, ami nem történt meg« díjra?” – írta a Roma elég egyértelműen megcáfolva így a pletykát.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik