A héten sorsdöntő labdarúgó- és kézilabda-mérkőzések az M4 Sporton!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.03.16. 11:53
Címkék
Kedden és szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőivel várja nézőit az M4 Sport és az m4sport.hu. Péntektől vasárnapig pedig a magyar női kézilabda-válogatott sorsdöntő olimpiai selejtezőtornáját közvetíti a közmédia sportcsatornája. (x)

 

A Juventus és a Barcelona után a Real Madrid is búcsúzhat: kedd este 20.15-től az Atalantát fogadja a királyi gárda. A tét a BL-negyeddöntőbe jutás. A hazaiak minimális, egygólos előnnyel várják a találkozót. Ez akár megnyugtató is lehetne, de az olasz együttes az egyik leggólerősebb csapat a mezőnyben. Ha Madridban is a megszokott, gólgazdag arcát láthatjuk az Atalantának, akkor akár komoly gondba is kerülhet a Real Madrid és a kiesés szélére is sodródhat.

Szerdán eldől, lesz-e magyar vonatkozása a BL-negyeddöntőinek: A lipcseiek kiesésével eldőlt, hogy a Chelsea másodedzője, Lőw Zsolt maradhat az egyetlen magyar a legrangosabb kupasorozatban. A londoni kékek a Real Madridhoz hasonlóan szintén egygólos előnyből várják a visszavágót. A Gurulj be lassítva is! podcast korábbi adásában Berkesi Judit és Hajdú B István is elemezték a találkozót. Abban egyetértettek, hogy a párharc első mérkőzését az Atlético Madrid öngyilkos taktikával játszotta végig. A mélyen behúzódó, rendkívül védekező felfogásban esélyt sem adtak maguknak a mérkőzés megnyerésére. Szerda este az M4 Sporton kiderül, hogy a visszavágóra milyen taktikával készülnek a madridiak.

Most nem lehet hibázni! A tét az olimpiai szereplés! Pénteken 17 órától fókuszban a magyar női kézilabda-válogatott. Hazánk válogatottjának Kazahsztán, Szerbia és Oroszország ellen kell kiharcolnia az ötkarikás szereplést. A tornára való felkészülést nehezíti Elek Gábor koronavírus-fertőzése, de még így is nagy meglepetés lenne, ha lemaradna a csapat a tokiói nyári olimpiáról. Hiszen a selejtezőtorna első két helyezettje jut ki az olimpiai játékok női kézilabda-tornájára.

A magyar válogatott mindhárom selejtező mérkőzése kizárólag az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő közvetítések
Március 16., kedd
20:15:
Real Madrid–Atalanta M4 Sport
Március 17., szerda
20:00:
Chelsea–Atlético Madrid M4 Sport

Női olimpiai selejtező torna
Március 19., péntek
17:00:
Magyarország–Kazahsztán M4 Sport
Március 20., szombat
17:30:
Magyarország–Szerbia M4 Sport
Március 21., vasárnap
20:00:
Magyarország–Oroszország M4 Sport

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik