A Fradi ráijesztett a Juvéra; Cseh László márciusig biztosan vízben marad

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.24. 23:25
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Nem ezt érdemelte a Ferencváros... Myrto Uzuni csodás góljától Álvaro Morata találatáig örökkévalóságnak tűnt az eltelt idő, hajszálra volt a bravúrtól Szerhij Rebrov csapata, mégis vereséggel távozott Torinóból. A Juventus elleni 90 perc története helyszíni tudósítóinktól két oldalon.
Nem ezt érdemelte a Ferencváros...
Myrto Uzuni csodás góljától Álvaro Morata találatáig örökkévalóságnak tűnt az eltelt idő, hajszálra volt a bravúrtól Szerhij Rebrov csapata, mégis vereséggel távozott Torinóból. A Juventus elleni 90 perc története helyszíni tudósítóinktól két oldalon.

A Magyar Futball Napján a 6:3-at színesben is megnézhetjük. A 67 éves évfordulón a magyar gólok felújított, modernizált változatával kedveskedik a tv-nézőknek a Szuper TV2.

Tomori Zsuzsa szerint mentálisan rendkívül megterhelő lesz az Európa-bajnokság. A siófoki átlövő nehéz időszakon van túl, de bízik benne, hogy Dániában a pályán nem lesz gond...

Cseh László kissé rosszul viseli, hogy már nem ő a legjobb, és hogy nem úszhatott az ISL-sorozatban sem. Világbajnok úszónk ugyanakkor márciusban dönti el, hogyan tovább, és Tokióban nagyon szeretne rajthoz állni ötödik olimpiáján is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik