Sagna, akárcsak Arsene Wenger nem értett egyet a játékvezető ítéletével, aki a 64. percben büntetőt ítélt a Kijev javára
Fotó: Reuters
Sagna, akárcsak Arsene Wenger nem értett egyet a játékvezető ítéletével, aki a 64. percben büntetőt ítélt a Kijev javára

A Dinamo Kijev–Arsenal mérkőzésen a hazaiak a 64. percben 11-esből szereztek vezetést Ismaël Bangoura révén, miután Bakari Sagna ráesett az egyik hazai támadóra, amiért büntetőt ítélt Luis Medina Cantalejo játékvezető. William Gallas azonban a 89. percben egyenlített, így döntetlennel zárult a találkozó.

„Nem tudtuk bevinni a döntő csapást, mikor fölényben voltunk, így úgy tűnik, ez volt a maximum. Persze lehet, hogy értékes pont lesz a végelszámolásnál” – értékelt a meccs után Arsene Wenger, aki szerint a Dinamo javára megítélt tizenegyes vitatható volt.

„Nagyon szigorú volt a bíró, mikor megítélte, főleg azért, mert a srác két kézzel fogta Sagnát. De mit lehet tenni, befújta. Nem vagyok elégedett, mert hiába irányítottuk a meccset, egy ponttal kellett távoznunk” – mondta a francia szakember.

A Porto szakvezetője, Jesualdo Ferreira szerint csapata a Fenerbahce elleni mérkőzés bizonyos periódusaiban kiválóan játszott, így megérdemelt győzelmet aratott.

„A találkozó egyes szakaszaiban brillíroztak játékosaim, így annak ellenére magabiztos győzelmet arattunk, hogy sok helyzetet kihagytunk” – fogalmazott Ferreira, akinek csapata a 14. percben már 2–0-ra vezetett Lisandro López és Lucho González góljaival.

AZ ARSENAL DÖNTETLENJE A DINAMO KIJEV ELLENA PORTO ELSŐ GÓLJA A FENER ELLENLUCHO GONZÁLEZ TALÁLATA A FENERBAHCE ELLENGÜIZA SZÉPÍTŐ GÓLJA A PORTO ELLENA PORTO HARMADIK GÓLJA A FENERBAHCE ELLEN