Diarra (balra) a Lyontól érkezett a Real Madridhoz
Reuters
Diarra (balra) a Lyontól érkezett a Real Madridhoz

Mahamadou Diarra, a Real Madrid mali középpályásának véleménye szerint elképzelhetetlen, hogy csapata újra kikapjon a Lyontól.

„A legutóbbi meccsünkön messze voltunk a legjobb formánktól” – mondta az éppen Lyonból Madridba került futballista. – „Az idő azonban telik, a dolgok változnak, igazi csapat lett belőlünk.”

„Az eredmények azt mutatják, hogy jó úton haladunk, és most újra a Lyon következik. Vissza akarunk vágni nekik a múltkori vereségért, elképzelhetetlennek tartom, hogy újra kikapunk. Egy jó csapat kétszer nem veszthet egymásután azonos csapat ellen.”

A legrangosabb európai kupát kilencszer elnyerő Real eddig háromszor találkozott a Lyonnal, de még soha nem tudta legyőzni a francia vetélytársat.

Tavaly Lyonban 3-0-ra kapott ki a spanyol csapat, míg a Bernabeu-ban 1-1-es döntetlent ért el. Az idei BL-ben sem alakult számukra jól a nyitány a francia csapat otthonában, Juninhoék ezúttal 2-0-ra nyertek.

A Lyon mind a négy meccsét megnyerte a csoportban, és még gólt sem kapott, mellettük a Real is biztosította már a helyét a következő körben.

Akárcsak Diarra, Fabio Capello is úgy véli, csapata jelentősen jobb, mint a két csapat legutóbbi találkozásakor volt. Az olasz szakvezető elmondta, hogy ezt szeretnék a Lyon tudomására is hozni a keddi találkozón…