Videó: remekül halad a budapesti atlétikai vb-nek otthont adó stadion építése

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.10.03. 10:25
Dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója, valamint Ferencz Marcel, a létesítmény tervezője videóban számolt be arról, hogy haladnak a jövő évi budapesti atlétikai világbajnokságnak otthont adó Nemzeti Atlétikai Központ építési munkálatai.

Schmidt Ádám, Németh Balázs és Ferencz Marcel az államtitkár Facebook-oldalán közzétett videóban arról adott tájékoztatást, hogy a munkálatok jól haladnak. Schmidt Ádám, Németh Balázs és Ferencz Marcel az államtitkár Facebook-oldalán közzétett videóban arról adott tájékoztatást, hogy a munkálatok jól haladnak.

Németh Balázs leszögezte,a cél nem kevesebb, mint minden idők legjobb világbajnokságának megszervezése.

Schmidt Ádám kijelentette, nagyon bízik abban, hogy a „sportok királynőjének" új magyarországi otthona, és maga a rendezvény ösztönzőleg hat a lakosságra – fontos, hogy az emberek a szabadidős sportolást a mindennapjaik részévé tegyék.

Ferencz Marcel szerint az építkezés jó kezekben van, a kivitelező tartja a határidőt. A létesítmény szerkezete elkészült, már csak a befejező munkák vannak hátra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik