Raúl Jiménez az Arsenal ellen szenvedett koponyatörést (Fotó: AFP)

 

Mint ismert, a 29 esztendős csatár a Wolves vasárnapi, Arsenal elleni rangadóján szenvedett súlyos sérülést – Raúl Jiménez a meccs ötödik percében, egy szöglet után fejelt össze David Luizzal, s hosszas ápolás után le is kellett cserélni.

A támadónál megállapították, hogy koponyatörést szenvedett, ami miatt rögtön megoperálták. Matt Perry, a Wolves csapatorvosa a BBC-nek szerdán arról beszélt, hogy abban reménykedik, Jiménezt már a jövő hét elején kiengedik a kórházból.

„Örülünk az állapotáról szóló jelentéseknek, ezek alapján Raúl felépülése nagyon jól halad, és ezek arra engednek következtetni, hogy akár már a jövő hét elején készen állhat arra, hogy elhagyja a kórházat. Bármely hasonló jellegű sérülésnél bizonytalan a visszatérés pontos ideje, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy Jiméneznek most mire van szüksége: pihenésre és nyugalomra.”

Hétfőn, az operációt követően Jiménez a közösségi oldalára posztolt: a mexikói játékos megköszönte a jókívánságokat, s reméli, hogy minél hamarabb visszatérhet a pályára.