Watford: „Tőzsér Dani? Megköszöntünk neki mindent”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.10. 17:45
Troy Deeney, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalába (Premier League) feljutó Watford támadója a helyi lapnak adott interjújában többek között magyar csapattársa, Tőzsér Dániel távozásáról is beszélt.

Tőzsér Dániel fontos szerepet játszott abban, hogy a csapat feljutott az angol élvonalba – fogalmaz a Watford Observer –, a napokban mégis bejelentette, hogy távozik. A klub ezt még nem erősítette meg hivatalosan, de a bejelentés egyértelmű volt – teszi hozzá a lap.bejelentette, hogy távozik. A klub ezt még nem erősítette meg hivatalosan, de a bejelentés egyértelmű volt – teszi hozzá a lap.

„Ez is része a futballnak. Nehéz barátságokat kötni, mert cserélődnek az emberek – véleményezte a történteket a 27 éves Troy Deeney, aki 21 góljával a Watford házi gólkirálya volt a Championship legutóbbi, feljutást hozó szezonjában. – Dani is továbblép, de biztos vagyok abban, hogy minden rendben lesz vele, nem hinném, hogy szűkölködne az ajánlatokban. Megköszöntünk neki mindent, és megyünk tovább. Így megy ez. Biztosan sokan emlékeznek régi barátomra, Hoggyra (Jonathan Hogg), és arra a híres-nevezetes meccsre a Leicester ellen, amelyen előkészített nekem egy gólt. A következő szezonra továbbállt, és ma már senki sem kérdezi, hol van, mi történik vele. A dolgok és az emberek állandó mozgásban vannak, mindenki a saját karrierjének építésére összpontosít. Nem vagyunk kivételek mi sem, akik ma is itt vagyunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik