Wales: ez lenne ám a hollywoodi visszatérés! A Wrexham Gareth Bale-t is reaktiválná

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.04.26. 09:59
Mint arról beszámoltunk, a két hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney által tulajdonolt AFC Wrexham a múlt hétvégén biztossá tette bajnoki címét az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban, így az ősztől már a negyedosztályban fog szerepelni. A januárban visszavonuló Gareth Bale golfozás közben gratulált a feljutáshoz McElhenney-nek és a klubnak.

No, nem is kellett több a színésznek, és viccesen utalt arra, hogy szívesen látnák őt a csapatukban.

„Hé, Gareth Bale! Menjünk el golfozni, ami alatt biztosan nem foglak négy órán át győzködni arról, hogy visszatérj egy utolsó, varázslatos idényre.”

A Notts County elleni rangadón a Wrexham hőse Ben Foster volt, akit a walesi klub márciusban reaktivált. A csapat akkora népszerűségnek örvend, hogy például a 2021-ben visszavonult, 46-szoros walesi válogatott Hal Robson-Kanu a napokban felajánlotta, hogy örömmel reaktiválná magát, hogy a Wrexhamért játsszon, sőt, a 34 éves labdarúgó hozzászólásában megjegyezte, pénzt sem fogad el a szolgálataiért, fizetését a szurkolók által kiválasztott alapítványnak adná.

Az biztos, hogy a 33 éves Gareth Bale megszerzése ütné a legnagyobbat. A Wrexham egyébként júliusban hat napon belül a Chelsea-vel és a Manchester Uniteddel is játszik majd az Egyesült Államokban felkészülési mérkőzést. Bale adott esetben már ezeken a meccseken is játszhatna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik