Walcott is a távozók listájára kerülhet az Arsenalnál

Vágólapra másolva!
2012.08.29. 10:04
null
Ha Walcott nem hosszabbít, még a nyáron „kiárusíthatja” az Arsenal (Fotó: Action Images)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapatának kulcsemberei közül még Theo Walcott is elhagyhatja a londoni klubot. A válogatott szélsőnek 2013-ban lejár a szerződése, és a BBC, a Sky Sports, a Telegraph és az ESPN is arról számol be, hogy az egyeztetések a hosszabbításról holtpontra jutottak, így Walcott még a nyári átigazolási időszakban távozhat.

 

A BBC arról számol be a Daily Mail alapján, hogy az Arsenal vezetői közölték Walcott-tal: vagy aláírja új, heti 75 ezer fontos fizetést érő, ötéves szerződését az „ágyúsokkal”, vagy a klub megpróbálja értékesíteni őt a játékospiacon.

A Manchester City és a Liverpool is tájékoztatást kért a hírek szerint az esetről, mindkét klub kész arra, hogy kifizessen 12 millió fontot a szélsőért. Ha Walcott marad, de nem ír alá új szerződést, az Arsenal már csak a téli, rövid átigazolási időszakban tud pénzt kérni érte.

Walcott 16 évesen, 12.5 millió fontért érkezett Londonba a Southamptonból. Eddig 222 tétmérkőzésen 42 gólt szerzett az Arsenal színeiben. A londoni nagycsapat a nyári átigazolási időszakban már elvesztette kulcsemberei közül Robin van Persie-t (Manchester United) és Alex Songot (Barcelona), de a hírek szerint Arsene Wenger menedzser megfelelőnek tartja a keret összetételét ahhoz, hogy pótolják Walcott kiesését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik