Videó: új felvétel került elő az Öziléket ért késes támadásról

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.06. 18:01
Mint beszámoltunk róla, még július végén, Londonban késsel támadtak az Arsenal labdarúgócsapatának két játékosára, Mesut Özilre és Sead Kolasinacra. Az esetről most a rendőrség tett közzé egy hosszabb videót.

Özilt és Kolasinacot London Golders Green nevű negyedében érte támadás. Kolasinac a Mercedesből kiszállva elkergette a késes rablókat. A történtekről egy biztonsági kamera készített felvételt – a csaknem fél perces vágatlan videót most a rendőrség tette közzé.

Metropolitan Police on Twitter

JAILED | Two men plead guilty after attempting a brazen robbery in #Hampstead. CCTV footage shows they didn't hesitate to draw a weapon when making demands but didn't bargain on being challenged. One victim stood his ground and fought the suspects off https://t.co/x1PURsQ6sz https://t.co/7fLmlp8dDA



A labdarúgókat napi 24 órás védelem alá helyezték, miután az őket ért támadást követően egy bandaháború közepébe kerültek.

A rendőrségi közlemény arra is kitér, hogy a két gyanúsított, Ashley Smith és Jordan Northover egyaránt bűnösnek vallotta magát a bíróságon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik