Videó: Úgy éreztem, hogy Eriksennek jólesne egy ölelés – Brandon Williams

Vágólapra másolva!
2022.03.11. 10:17
null
Amikor <strong>Brandon Williams</strong> ráeszmélt, hogy ki van alatta (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 28. fordulójában a Norwich City és a Brentford összecsapásán (1–3) Christian Eriksen szabálytalanul visszahúzta Brandon Williamst, aki egy pillanatra felkapta a vizet, ám azonnal lehiggadt, amikor meglátta, ki fekszik alatta – a Manchester United kölcsönjátékosa gyorsan megölelte a dán klasszist, aki a tavaly nyári Európa-bajnokságon szívinfarktust kapott a pályán.

 

„Ami történt, az ösztönből jött – emlékezett vissza az esetre Brandon Williams.Azt éreztem, hogy lerántott, miközben támadtunk, ezért nagyon dühös lettem. Meg akartam őt ragadni, de aztán ráeszméltem, min ment keresztül, szóval úgy éreztem, hogy jólesne neki egy ölelés.”


Hozzátette: csodálatos, hogy Christian Eriksen – akit topjátékosnak tart – visszatérhetett a pályára.

AZ ESET


Williams a Manchester United 21 éves védője, a 2019–2020-as idényben debütált az első csapatban, tavaly nyártól pedig a Norwichot erősíti. Rögtön lerítt róla, hogy habitusát tekintve forrófejű játékos, aki szeret szóváltásba keveredni az ellenféllel, és megvédi magát, ha a helyzet úgy kívánja. Személyiségét tekintve a legjobban talán Scott McTominayhez lehetne őt hasonlítani. A balhátvéd kölcsönszerződése az idény végén jár le, ekkor tér majd vissza a „kanáriktól” az MU-hoz.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik