Videó: Roy Keane szerint hanyagul játszott a Pool, Klopp élő adásban reagált

Vágólapra másolva!
2020.09.29. 10:23
null
Kellemetlen helyzetbe hozta magét Roy Keane (Fotó: AFP)
Meglehetősen kellemetlen helyzetbe került Roy Keane, a Manchester United legendája, aki a Sky Sports szakértőjeként dolgozik. A korábbi kiválóság ugyanis annak ellenére kritizálta a Liverpool teljesítményét, hogy a csapat 3–1-re legyőzte az Arsenalt. Ezt a liverpooliak menedzsere, Jürgen Klopp hallotta, miközben a meccs utáni interjúra készült.

A Manchester United korábbi klasszisa, Roy Keane – aki jelenleg tévés szakértőként tevékenykedik – hanyagnak nevezte a Liverpool Arsenal elleni teljesítményét a mérkőzést követően, és azt mondta, egy-két helyzetet elszórakozott a Pool. Az ír szavait azonban hallotta a liverpooli csapat menedzsere, Jürgen Klopp is, aki éppen arra várt, hogy adásba kapcsolják, és a találkozóról nyilatkozzon. A német természetesen nem hagyta szó nélkül Keane véleményezését.

„Jól hallottam, Mr. Keane azt mondta, hogy ma hanyag teljesítményt nyújtottunk?” – kérdezett vissza Jürgen Klopp a bekapcsolását követően, mire Roy Keane magyarázkodni kezdett, hogy szerinte a meccs bizonyos periódusaiban nem koncentráltak eléggé a vörösök.

„Abszolút kivételesen játszottunk ma. Semmi sem volt hanyag a játékunkban. Domináltunk egy olyan csapat ellen, amely remek formában van, de hogy a fenébe kerüljük el, hogy megkontrázzanak minket? Alissonnak be kellett mutatnia egy gyönyörű védést, és még volt két helyzetük, de ettől eltekintve kivételesen jól futballoztunk” – mondta a német.

Klopp szavai után Keane tisztázta a helyzetet, majd az utolsó szó az övé volt: „Nagyon érzékeny, nem igaz? Képzeljétek, milyen lenne, ha kikaptak volna?” – jegyezte meg viccesen.

VIDEÓN KEANE ÉS KLOPP „SZÓPÁRBAJA”

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik