Videó: „Nem is ugyanazon a bolygón élünk…” – Klopp kiakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.18. 15:53
A Liverpool 2–1-re győzött az AFC Bournemouth vendégeként az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójának vasárnapi játéknapján, a találkozót követően Jürgen Klopp pedig hozta a formáját, és újra egy finoman szólva érdekes sajtótájékoztatót „dobott össze”.

„Mi a véleménye Daniel Sturridge játékáról?” – hangzott el az első kérdés a sajtótájékoztatón a Bournemouth elleni siker után.„Mi a véleménye Daniel Sturridge játékáról?” – hangzott el az első kérdés a sajtótájékoztatón a Bournemouth elleni siker után.

„Szeretném elmagyarázni Önnek, hogy ezt a játékot tizenegy ember játssza, maga mégis kimondottan egy futballistáról akar beszélni. Minden játékos hozzátette a részét a sikerhez, beszélhetünk mindegyikükről, de ez egy csapatjáték, tudja? Nagyon tetszett egyébként, amit Sturridge-tól láttam, tényleg, nagyszerű játékos, de azt nem értem, miért ez volt az első kérdése…” – jött a reakció Klopptól.

„Biztosan érti, miért kérdeztem, elvégre Sturridge nyerte meg a meccset a Liverpoolnak” – kontrázott a riporter.

„Maga így érti a futballt? Tényleg a sportban dolgozik? Egy játékos nyer meccseket Ön szerint? Hagyjuk, nem is ugyanazon a bolygón élünk…” – zárta le a vitát a német mester.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik