Videó: Mourinho nem bírta ki nevetés nélkül, miközben a parodista utánozta őt

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.05.15. 10:47
null
Mourinho is csak nevetett az „előadáson” (Fotó: <a href="https://www.youtube.com/watch?v=m2UX_TQWv2g" target="_blank"><strong>Youtube/Top Eleven</strong></a>)
Mint ismert, José Mourinho az AS Roma vezetőedzőjeként folytatja karrierjét. Mielőtt Olaszországba utazott volna, egy rövid videó erejéig találkozott Conor Moore-ral, aki világszerte azzal lett ismert, hogy Premier League-menedzsereket utánoz. Nem is akárhogy!

A parodistáról talán már Magyarországon is sokan hallottak, hiszen a hivatalos Youtube-csatornájára heti rendszerességgel tölt fel videókat, amikben az angol bajnokág legnépszerűbb figuráit utánozza – legyen az menedzser, szakértő vagy játékos.

Bújt már Pep Guardiola, Ole Gunnar Solskjaer, Frank Lampard és Mikel Arteta bőrébe is, ám minden bizonnyal a „Special One” imitálása a leghitelesebb. Moore-nak most lehetősége adódott, hogy szemtől szemben találkozzon José Mourinhóval, aki elárulta, néha látta a róla készült videókat.

A parodista azt is megkérdezte, hogyan tudná még jobban utánozni a portugált, aki erre meghívta vacsorára – úgy talán még több információt tud gyűjteni a menedzserről. Persze nemcsak Mourinhót mutatta meg Moore, „előkerült” Jürgen Klopp és Unai Emery is.

Bár Moore utánozásai önmagában is lenyűgözőek, mindig figyel arra, hogy kövesse a trendet – ha egy trénernek lesz egy aranyköpése például egy sajtótájékoztatón, az ő csatornáján garantáltan megtalálhatjuk pár nap alatt annak az elviccelt verzióját.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik