Videó: Kloppot Mourinhóról faggatták, aztán jött ez…

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.11. 12:59
null
Mourinho és Klopp újra farkasszemet nézhet egymással (Fotó: AFP)
Ismét önmagát adta Jürgen Klopp, a Liverpool FC menedzsere. A német szakembertől a Tottenham elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón megkérdezték, hogy vajon jobb játékos volt-e, mint az ellenfelet irányító José Mourinho. A játékos-pályafutása elején csatárként, később védőként szereplő Klopp nem kezdett összehasonlításba, mert úgy tudta, portugál kollégája kapus volt.

 

– Ön jobb futballista volt, mint José Mourinho?
– Nem tudom. Nem emlékszem, a védelemben játszott? Kapus volt! Kapus volt? Tudja bárki, milyen poszton játszott Mourinho? Ne engem okoljanak – ha önök sem tudják –, hogy Kloppnak fogalma sincs. Tudja bárki, hol játszott José Mourinho? Szerintem kapus volt.

– Egy jótékonysági mérkőzésen valóban kapus volt, csereként állt be.
– Beállhatsz a kapuba, ha már nem bírsz sétálni… Persze csak egy jótékonysági meccsen. De most már nézzen utána, tudni akarom. Keressen rá a Google-ban! Van időnk!

– Középpályás volt.
– Bocs, José…

Mourinho korábban jótékonysági mérkőzésen valóban beállt a kapuba, de hétéves portugáliai játékoskarrierje során középpályásként futballozott.

Omnisport on Twitter

Were you a better footballer than Jose Mourinho? Klopp: "I think he was a goalkeeper?!" Journalists: Klopp: "Google it!" The @LFC boss tries to work out the position of the @SpursOfficial head coach played #Klopp #LFC #Mourinho #Tottenham #TOTLIV https://t.co/Lk30645snY


ANGOL PREMIER LEAGUE
22. FORDULÓ

18.30:
Tottenham Hotspur–Liverpool FC (Tv: Spíler1) – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik