Videó: íme, a pillanat, amikor Agüero odaadta a szertárosnak a luxusautóját

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.06.04. 11:40
null
Nagyon nagylelkű volt Agüero (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, Sergio Agüero csodás ajándékokkal köszönte meg a Manchester City több mint 60 fős stábjának a munkáját, mielőtt elhagyta volna a klubot. Az argentin támadó az egyik közelmúltban vásárolt autóját, egy Range Rover Evoque-ot is nyereményre bocsájtott, melyet végül a csapat egyik szertárosa nyert meg. Természetesen rögzítették azokat a pillanatokat, amikor Agüero megérkezett vele és átadta hozzá a kulcsokat – írta meg a SPORTbible. Mutatjuk!

 

Sergio Agüero minden munkatársának adott egy-egy sorsjegyet, amellyel az ő egyik közelmúltban vásárolt autóját, egy Range Rover Evoque-ot lehetett nyerni. A szerencsés nyertes a csapat egyik szertárosa lett, akit nagyon nagyra tart az argentin játékos.

„Az autód” – mondta vigyorogva Agüero a szertárosnak, mikor átadta neki a kulcsokat, majd összeölelkeztek.


A 33 éves argentin klasszis minden stábtagot megajándékozott egy Hublot vagy egy Tag Heuer karórával, amelyekre azt gravíroztatta fel: „Gracias (Köszönöm – a szerk.)! Kun Agüero”. Az FC Barcelona új szerzeménye több mint 60 embernek mondott így köszönetet, azaz karóránként legalább 1000 fontot (átszámítva nagyjából 400 ezer forint), maximum 8000-et (3.2 millió Ft) költött rájuk, beleértve a kb. 1200–1650 font (480 000–660 000 Ft) értékű Tag Heuer Formula 1 modelljét is.

Mindezek mellett Agüero jelentős összeget is elhelyezett egy olyan közös kasszában, amely a személyzetet illeti majd meg karácsonyi ajándékok formájában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik