Videó: így dicsérte Aaron Rodgers Guardiolát a Bayern legyőzése után

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.07.27. 11:37
Mint arra közösségi oldalainkon felhívtuk a figyelmet, a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Green Bay Packers sztárirányítója, Aaron Rodgers találkozott a Manchester City sztárjátékosaival és menedzserével a Bayern München elleni győztes mérkőzésük után. Ezekről a pillanatokról nemcsak képek, hanem egy videófelvétel is előkerült. Ezt mutatjuk most meg.

Az új csapatában debütáló és győztes gólt szerző Erling Haaland a saját, dedikált mezével lepte meg Aaron Rodgerst, aki a klasszis irányító Kevin De Bruynétől is kapott egy szintén aláírt felsőt, valamint egy, a saját nevével és számával feliratozott mezt is hazavihetett.

A videóból kiderült, hogy Rodgers úgy csöppent bele a labdarúgásba, hogy megnézte a Manchester Cityről készült 2018-as dokusorozatot. Elárulta, hogy odavolt Pep Guardiola edzői stílusától, és attól, ahogyan kommunikált a játékosaival. A katalán mesternek elmondta, hogy De Bruynével éppen arról beszélgettek, hogy milyen őrületes végjátékot hozott az utolsó bajnoki meccsük az előző idényben, a két sorsdöntő összecsapást ő is párhuzamosan követte.

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Bayern München–Manchester City 0–1 (0–1)
Green Bay (Wisconsin), Lambeau Field
Bayern München:
Neuer (Ulreich, a szünetben) – Pavard (Mazraoui, 63.), Upamecano (De Ligt, 58.), Hernández (Stanisic, 77.), Davies (Wanner, 77.) – Sabitzer (Gravenberch, 58.), Kimmich – Coman (Nianzou, 77.), Gnabry (Vidovic, 77.), Sané (Musiala, 58.) – T. Müller (Zirkzee, 77.)
Manchester City: Ederson – Cancelo, Aké, Dias (Walker, 59.), Wilson-Esbrand (Lewis, 82.) – Bernardo Silva (Phillips, 71.), Rodri, De Bruyne – Grealish, Haaland (Álvarez, a szünetben), Mahrez (Palmer, 72.)
Gólszerző: Haaland (12.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik