Videó: CR-rel akart egy fotót, de csúnyán hoppon maradt a szurkoló

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.09.09. 14:52
null
„Egy képet szeretnék CR7” (Fotó: Sky Sports)
A Manchester Unitedbe 12 év után visszatérő Cristiano Ronaldo debütálását már nagyon várják a klub szimpatizánsai, akik bármit megtennének azért, hogy egy közös képet készíthessenek kedvencükkel. Így volt ezzel Ali Masood is, aki szerdán Blackburnből utazott Carringtonba, a csapat edzőközpontjához, hogy elkapja az edzésre érkező portugál sztárt, hogy aztán egy szelfit csinálhasson vele. Ez azonban nem jött neki össze, mi több, a hoppon maradásáról kínos felvétel is készült – írta meg a Givemesport a Sky Sportsra hivatkozva.

 

Cristiano Ronaldo egyik szuperrajongójának a videója vírusként terjed a közösségi oldalakon. Ali Masood Blackburnből érkezett, hogy szelfit készíthessen a hősével, akire a Sky Sportsnak adott interjújában elmondottak szerint reggel hat óra óta várt.

Masood korábban már Ronaldo édesanyjával és fiával is szelfizett (Fotó: Sky Sports)
Masood korábban már Ronaldo édesanyjával és fiával is szelfizett (Fotó: Sky Sports)

 

„Látni fogom Ronaldót. Egy szelfit akarok vele csinálni” – nyilatkozta a Sky Sportsnak Masood, akin egy olyan póló volt, amelyen ő maga látható külön fotókon Ronaldo édesanyjával és fiával.


„Ma mindenképpen megkapom a fényképemet” – jelentette ki határozottan a szurkoló, aki a saját taxijával érkezett Carringtonba.

Nem sokkal később az MU régi-új játékosa fel is bukkant a láthatáron egy 170 ezer fontos (nagyjából 70 millió forint) Lamborghinivel, intett is egyet, viszont Masood legnagyobb bánatára nem állt meg, aki így elkeseredetten, széttárt karokkal próbálta meg futva utolérni a csodajárgányt. Mondanunk sem kell, nem sikerült neki…


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik