Videó: azt hitte, őt indítják? Elképesztő sprintet vágott le a bíró!

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.03.21. 14:13
null
Remek formában van Stephen Martin (a labdával) (Fotó: Getty Images)
Legutóbb az Afrika-kupán, Dr. Peter Waweru Kamaku személyében láthattunk furcsán futó játékvezetőt, most pedig az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban Stephen Martin sprintjéről beszél a futballvilág.

 

A Luton Town a legutóbbi hazai bajnokiját 4–0-ra megnyerte a Preston North End ellen, de nem a gólok miatt marad emlékezetes a mérkőzés, hanem a játékvezetőről, Stephen Martinról, aki bizonyította, hogy még a 92. percben is kirobbanó erőben van.

4–0-s hazai vezetésnél a Luton tizenhatosán belül labdaejtéssel folytatódhatott a játék. Noha jól láthatóan a kapusnak esze ágában sem volt gyorsan felvennie a labdát, a bíró valamiért úgy gondolta, levág egy hatalmas sprintet a pálya közepe felé. Csak bírják követni a szemükkel!


„A játékvezető minden ok nélkül nagy sprintbe vágott” – mondta a kommentátor, de a szurkolók figyelmét is felkeltette Stephen Martin lelkesedése. Értjük persze, hogy el kellett foglalnia a helyét, de olvashatta volna a játékot, hogy a kapus nem fogja villámgyorsan kirúgni a labdát. Csak ő tudja, miért sprintelt ekkorát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik