Videó: apja nyomdokaiban! A kis Rooney gyönyörű gólt lőtt a Man. Citynek

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.04.04. 16:57
Mint arról 2020-ban beszámoltunk, Kai Wayne Rooney, a Manchester United legendás játékosának, az angol labdarúgás Hírességek Csarnokának új tagjának, Wayne Rooneynak a legidősebb fia az MU akadémiáján pallérozódik. A 12 éves Kai most a városi rivális Manchester Citynek lőtt egy gyönyörű gólt.

Tavaly májusban megírtuk, amikor Kai Rooney egymaga intézte el a Stoke-ot egy 6–3-ra végződő U11-es mérkőzésen. A találkozón három gólt szerzett, valamint három gólpasszt is kiosztott, így mindegyik találatból kivette a részét. A Sportbible a cikkében most arra hívja fel a figyelmet, hogy pár hónappal ezt követően egy Liverpool elleni rangadón négyet vágott a „vörösöknek”.



Kai egyébként egy csapatban játszik Cristiano Ronaldo 11 éves fiával és Nemanja Matics gyermekével is.

Előbbi kettő egyaránt eredményes volt a West Brom elleni 3–0-s győzelem alkalmával.


Kait még 2020 telén szerződtette az MU, amit akkor maga a büszke apuka jelentett be a hivatalos közösségi oldalán.

„Büszkeség! Kai a Manchester Unitedhoz igazolt. Folytasd tovább a kemény munkát, fiam!” – írta a csapat színeiben korábban 559 tétmeccsen 253 gólt szerző klublegenda, Wayne Rooney.

A 12 éves játékos korábban már játszott a United utánpótlásában, de a városi rivális Manchester City akadémiáján is megfordult. Kai már kicsiként is bizonyította, hogy nem teher számára a vezetékneve. Ötévesen például autogramokat osztogatott az Old Traffordon.

És ha már Rooney és Manchester City elleni gól...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik