Videó: a Watford játékosáé az utóbbi évek legbrutálisabb becsúszása a PL-ben?

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.29. 10:29
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság a világ egyik legkeményebb ligája, s noha Roy Keane-ék idejében brutálisabbnál brutálisabb belépők jellemezték a mérkőzéseket, mára már kevesebb ilyet látni, és a játékvezetők is hamarabb nyúlnak a lapokért a zsebükbe. Miguel Britos is a kiállítás sorsára jutott.

Nincsenek egyedül azzal, ha nem emlékeznek a Watford és a Brighton egymás elleni mérkőzésére még 2017-ből, hiszen a 0–0-ra végződő találkozón alig-alig volt helyzet. Említésre méltó pillanat viszont igen, mivel a hazaiak védője, Miguel Britos borzalmas becsúszást mutatott be. A csúnya megmozdulás a napokban ismét bejárta a Twittert. Watford és a Brighton egymás elleni mérkőzésére még 2017-ből, hiszen a 0–0-ra végződő találkozón alig-alig volt helyzet. Említésre méltó pillanat viszont igen, mivel a hazaiak védője, Miguel Britos borzalmas becsúszást mutatott be. A csúnya megmozdulás a napokban ismét bejárta a Twittert.


Anthony Knockaert volt a sértett, aki a belépő után szerencsére tudta folytatni a játékot. Britos – aki 2019-ben vonult vissza – 11 Premier League-mérkőzés alatt három piros lapot is begyűjtött, ráadásul nem volt rest reklamálni a bírónál...

„Szeretnék a nyilvánosság előtt bocsánatot kérni a piros lapom miatt – idézte a játékos meccs utáni bocsánatkérését a Givemesport.Nem akartam sérülést okozni a Brighton játékosának, s örülök, hogy jól van, és tudta folytatni a játékot. Rosszul időzítettem, de nem akarok kifogásokat keresni. Nagyon szomorú voltam emiatt az öltözőben.”

Hozzátette, hogy látta a kiállításaival kapcsolatos statisztikáit, és nem akarja, hogy ezekről maradjon meg az emberek fejében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik