Videó: a szurkoló nem értette, miért kérnek tőle interjút, aztán…

Vágólapra másolva!
2019.01.21. 11:29
Mint arról beszámoltunk, a Huddersfield sima, 3–0-s vereséget szenvedett a Manchester Citytől a hétvégén. Nem volt túl nagy meglepetés, hogy kikaptak a hazaiak, a közönség azonban így is izgatott volt a meccsen, feltűnt ugyanis egy ismerős arc a lelátón. Vagy mégsem?

A kavarodást az okozta, hogy a lelátón helyet foglalt egy férfi, aki nagyon hasonlít a sajtóhírek szerint a Borussia Dortmundtól érkező Jan Siewertre, aki a Huddersfield új menedzsere lehet.a sajtóhírek szerint a Borussia Dortmundtól érkező Jan Siewertre, aki a Huddersfield új menedzsere lehet.

Az úriember – akit egyébként Martin Warhurstnek hívnak, és azon kívül, hogy szeret meccsekre járni, semmi köze a futballhoz – már akkor kezdett gyanakodni, mikor a szurkolók folyamatosan szelfizni akartak vele a meccs előtt...

Jan Siewert, akivel mindenki összekeverte a szurkolót (Fotó: AFP)
Jan Siewert, akivel mindenki összekeverte a szurkolót (Fotó: AFP)

„Nagyon furcsa volt. Rengetegen jöttek oda hozzám képeket készíteni, és mindenki sok sikert kívánt...” – mondta a Press Associationnek az új menedzser „hasonmása”.

Azt azonban csak később értette meg, mi történik, ekkor ugyanis odalépett hozzá a Sky Sports riportere, és megkérdezte, adna-e nekik interjút.

„Azt hittem, azért lépnek oda hozzám, hogy szóljanak, végig rossz helyen ültem. Erre megkérdezte, adnék-e interjút, és én vagyok-e Jan? Mondom, nem, én Martin vagy Wakefieldből... Elég bizarr volt” – tette hozzá.



A csapattal hírbe hozott edző, Jan Siewert egyébként nem volt a stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik