Tottenham: rekordösszegért érkezhet az Anzsi brazilja

Vágólapra másolva!
2013.08.19. 11:10
Az angol élvonalbeli Tottenham ajánlatot készül tenni Willianra, az Anzsi brazil válogatott középpályására. Egybehangzó sajtóhírek szerint a londoni klub harcba száll a Liverpoollal a 35 millió euróra taksált futballistáért.

Mint arról beszámoltunk, az Anzsi kiárusítja játékosainak nagy részét, így többek között Willian sem marad a mahacskalai klubnál. A brazil középpályásra szemet vetett a Zenit, sőt a szentpéterváriak 40 millió eurós ajánlatát el is fogadta a dagesztáni egylet, ám a brazil válogatott játékos nem akar Oroszországban maradni, ezért elutasította a Zenit közeledését.

A brit sajtó szerint a Liverpool és a Tottenham egyaránt csábítja Williant, s a legfrissebb beszámolók szerint utóbbi lehet a befutó, méghozzá egy 35 millió eurós ajánlattal. André Villas-Boas, a londoni klub menedzsere már korábban szemet vetett Willianra, aki a télen az ukrán Sahtar Donecktől szerződött az Anzsihoz. A 25 éves középpályás állítólag már ma meghozza döntését, így bejelentésre kerülhet az átigazolása.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik