Tottenham: Redknapp szerint Bale távozni akar, és fog is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 13:36
null
Bale ellenfélként már játszott a Bernabéuban. A Real Madrid játékosaként is fog? (Fotó: Action Images)
A Tottenham korábbi menedzsere, a jelenleg a QPR-t irányító Harry Redknapp úgy hiszi, hogy Gareth Bale távozni szeretne, és el is szerződik a Real Madridhoz a nyáron.

 

A spanyol csapat jó ideje kajtat a 24 éves, elképesztően gólérzékeny szélső után, és a különböző híradások már 100 millió eurós (sőt a feletti) összegekről értekeznek vételárát illetően.

Bale korábbi menedzsere szerint a Santiago Bernabéuban való szereplés olyan lehetőség, amelyet a walesi játékos nem utasítana vissza.

„Úgy gondolom, nehéz lenne most számára nem elmenni. Szerintem, ha őszinték akarunk lenni, ő is távozni akar – mondta Redknapp. – Ő nem akarja kimondani, de én hallottam különböző forrásokból, hogy igazán távozni szeretne most.”

„Amikor gyerek vagy, és elkezdesz futballozni, arról álmodozol, hogy egyszer a Real Madridban játszhatsz. Amikor én gyerek voltam, láttam azt a nagyszerű csapatot Puskás Ferenccel, Francisco Gentóval, Alfredo di Stéfanóval. A Real különleges klub. Ahogyan azt korábban Zinedine Zidane is mondta, olyan lehetőség, hogy a Santiago Bernabéuban lépj pályára, csak egyszer adatik meg az életben, és nem lehet kihagyni” – tette hozzá Bale korábbi mestere.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik