Tottenham: Modric nem eladó, L. Diarra és Adebayor viszont jöhet

Vágólapra másolva!
2011.08.05. 12:35
Hiába alkudozik már lassan egy hónapja a Chelsea a Tottenham horvát karmesterére, Luka Modricra, a legutóbbi 34.5 millió eurós Chelsea-ajánlat sem ért célt. Két ex-realos játékost viszont a Tottenham üldöz ajánlatával.

A középpályás Luka Modric korábban kifakadt klubja vezetőségére, mondván, megígérték neki, hogy ha nagyobb egyesület hívja, elengedik, és ennek tudatában kötött tavaly új, hatéves szerződést. Nem mellékesen mostani 52 ezer eurós heti fizetését a „kékek" megháromszoroznák.Luka Modric korábban kifakadt klubja vezetőségére, mondván, megígérték neki, hogy ha nagyobb egyesület hívja, elengedik, és ennek tudatában kötött tavaly új, hatéves szerződést. Nem mellékesen mostani 52 ezer eurós heti fizetését a „kékek" megháromszoroznák.

Ám úgy tűnik, erről lemondhat.

„Semmi sem változott a korábbiakhoz képest: Modric semmi pénzért nem eladó. Teljesen mindegy, mennyiről szólnak a további ajánlatok. Modric keményen dolgozik az edzéseken, és ő is tudja, hogy maradása eldöntött tény" – szól a klub egyik vezetőjének álláspontja.

Ugyanezek a vezetők viszont gőzerővel dolgoznak azon, hogy Lassana Diarrát megvegyék a Real Madridtól, és a hírek szerint nem sok kell már ahhoz, hogy kölcsönkapják Emmanuel Adebayort a Manchester Citytől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik