Tottenham: megegyeztek a Brightonnal a válogatott középpályásról

Vágólapra másolva!
2022.06.14. 13:23
null
Yves Bissouma a Tottenhamben folytathatja (fotó: AFP)
A Sky Sports értesülései szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur és Brighton and Hove mindenben megegyezett egymással, így a 25 éves mali válogatott középpályás, Yves Bissouma az észak-londoni csapatnál folytatja pályafutását.

Yves Bissoumának még egy évig érvényes szerződése volt a Brightonnal, amely viszont elfogadta a Tottenham Hotspur 25 millió fontos ajánlatát a 27-szeres mali válogatott középpályásért, aki a hírek szerint csütörtökön eshet át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

Bissouma iránt egyébként az Arsenal, az Aston Villa és az Everton is élénken érdeklődött. A középpályás a Tottenham harmadik nyári szerzeménye, miután az angol kapussal, Fraser Forsterrel és a horvát támadóval, Ivan Perisiccsel már korábban megegyezett.

A Sky Sports írt arról is, hogy a Hotspur érdeklődik a Middlesborough játékosa, Djed Spence iránt is, aki a mögöttünk hagyott idényben kölcsönben a Premier League-be 23 év után visszajutó Nottingham Forestben szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik