Tottenham: Kane nem tartott csapatával a City elleni meccsre

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.15. 16:46
null
Harry Kane-t éppen az a Manchester City szerződtetné, amellyel vasárnap játszik rangadót a Spurs (Fotó: AFP)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Tottenham klasszis csatára, Harry Kane elvágyódik csapatától, és sajtóhírek szerint esélyes, hogy a Manchester Cityhez szerződik, amellyel éppen vasárnap játszik az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) első fordulójában a Spurs.

 

Többen beszámoltak róla, hogy Harry Kane csapatot akar váltani idén nyáron, és az angol válogatott csatár átigazolására a legnagyobb esélyesként a Manchester Cityt emlegetik, amellyel vasárnap méri össze erejét a Spurs a Premier League 1. fordulójában.

A Tottenham menedzsere, Nuno Espírito Santo pénteken azt mondta, hogy a 28 éves csatár jelenleg a londoniak kötelékébe tartozik, és bevethető lesz a City elleni bajnokin. Ehhez képest David Ornstein sportújságíró úgy tudja, hogy Kane nem tartott csapatával a vasárnapi rangadóra – a The Athletic értesülései szerint nincsen százszázalékos egészségügyi állapotban.

A Spurs csapatkapitánya a hét elején nem jelent meg csapata edzésein – a hírek szerint ezért pénzbüntetéssel sújtják –, igaz, pénteken végül csatlakozott a tréninghez.

ANGOL PREMIER LEAGUE
1. FORDULÓ

17.30: Tottenham Hotspur–Manchester City (Tv: Spíler1) – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik