Tottenham: Kane jelenleg a mi játékosunk – Nuno Espírito Santo

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.07.16. 16:04
null
Nuno Espírito Santo szerint nem egyszerű dolog fejleszteni a Tottenham keretét (Fotó: AFP)
Megtartotta első sajtótájékoztatóját a Tottenham Hotspur menedzsereként Nuno Espírito Santo, aki a klub átigazolási tervei mellett arról is beszélt, nagyon várja már, hogy megkezdje a közös munkát Harry Kane-nel.

 

A londoni együttes José Mourinho menesztése után ideiglenesen Ryan Masont nevezte ki a felnőttcsapat élére, majd az angol szakember helyét a múlt idényben még a Wolverhamptont irányító Nuno Espírito Santo vette át. A tréner korábban a Rio Avénál, a Valenciánál és az FC Portónál is dolgozott vezetőedzőként.

„Kane jelenleg a Tottenham futballistája, nincs mit hozzáfűznöm. Most az a fontos, hogy kipihenje magát. Amikor visszatér, beszélni fogok vele. Már várom, hogy Harry csatlakozzon hozzánk és megkezdjük a közös munkát" – nyilatkozta Nuno az angol válogatott támadójáról. Kane jövője mellett a portugál arról is beszélt, nem egyszerű megtalálni azokat a labdarúgókat, akik megfelelőek arra, hogy csatlakozzanak a Spurshöz. „Tárgyaltunk már játékosokkal, de még nagyon sok munkát kell elvégeznünk. Nem könnyű fejleszteni a keretünket."

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik