Tottenham: intik a Chelsea-t, semmi pénzért sem adják Modricot

Vágólapra másolva!
2011.06.18. 16:32
Daniel Levy, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Tottenham Hotspur elnöke klubja honlapján közleményben egyértelművé tette: hiába a Chelsea ostroma, nem áll szándékukban eladni Luka Modricot, a horvát válogatott középpályását.

„Szeretném teljesen egyértelművé tenni, amit már korábban is megmondtam: ezen a nyáron egyetlen kulcsjátékosunkat sem adjuk el. A jövő csapatát építjük, a lehető legtöbbet akarjuk kihozni magunkból, ebből a szempontból kulcsfontosságú a minőségi játékosok megtartása" – fogalmazott közleményében Levy.

Az elnök – nem rejtvén véka alá feldúltságát – így folytatta: „Ami Luka Modricot illeti, semmi pénzért sem áll szándékunkban eladni őt sem a Chelsea-nek, sem más klubnak. Álláspontunkat írásban is egyértelművé tettük a Chelsea számára, vezetői azonban ezt semmibe vették, és inkább nyilvánosságra hozták az ajánlatukat."

Modric korábban kifejtette: nem fogja hivatalosan kérni a klubcserét, mert az nem lenne tisztességes a Spursszel szemben, ugyanakkor lenne kedve a Chelsea-be igazolni, és bízik abban, hogy a két csapat egyezségre jut az átigazolását illetően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik