Tottenham: Eriksen emelt fővel távozhat – Mourinho

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.15. 17:07
null
José Mourinho megvédte Christian Eriksent (Fotó: AFP)
Kedden a Middlesbrough elleni megismételt mérkőzésen már továbbjutott az FA-kupában a Tottenham. A találkozó után a londoniakat irányító José Mourinhót többek között a minden bizonnyal hamarosan távozó Christian Eriksenről is kérdezték.

 

Mint ismert, Eriksennel kapcsolatban az utóbbi időben szinte mindenki azt találgatja, mikor és hova távozik, a legkitartóbb érdeklődőnek egyértelműen az olasz Inter tűnik. Fabrizio Romano olasz újságíró szerint már folynak a tárgyalások, a dán támadó középpályás készen áll a váltásra, azonban kedden még végigjátszotta a másodosztályú csapat elleni kupamérkőzést. A szurkolók ki is fütyülték, de Mourinho megvédte játékosát, s a rajongókhoz is szólt.

„Nagyon jól játszott, nagyon profi volt, pontosan ezt várom tőle. Ha végül a távozás mellett dönt, emelt fővel teheti, ha mindent belead a csapatért – éppen erre törekszik. Szurkolók: mindig legyen meg a tisztelet, meg kell adnunk a tiszteletet, a srác ma megtette értünk, amit kellett” – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Mourinho.

Fabrizio Romano on Twitter

Christian Eriksen has just accepted to join Inter on January - he'd like to move immediatly and is "ready to agree" personal terms. Inter have now started official talks with Tottenham: €10M offered, Spurs want €20M. Talks ongoing. #THFC #Tottenham #Inter



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik